Referenciák

Referenciák

Napelem kivitelezések az ország egész területén

A Pentele Solar már több mint 3500 otthont alakított át energiatakarékos erőművé az egész ország területén - és azon túl is. Köszönjük ügyfeleinknek a bizalmat és a közreműködést.

Ügyfeleinkkel a közöttünk lévő együttműködés azonban tovább folytatódik. Folyamatosan igényt tartunk tapasztalataikra és véleményükre is, hiszen ezzel tudunk hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtani és piacképesek maradni.

Nem fér ide :(

Sajnálatos módon a weboldalak nem alkalmasak arra, hogy annyi referenciát jelenítsenek meg amennyit már feltöltöttünk, hiszen már 63 napelem kivitelezésről töltöttünk fel képeket és szövegeket.

Úgy döntöttünk, készítünk egy olyan listát, amin az összes feltöltött referenciánkat megjelenítjük. Sajnos ez is csak az összes napelem kivitelezésunk maximum 15%-a.

Nem fér ide :(
Referencia neve Város Készült Bővebb információ

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.