Napelem rendszer kivitelezés

A napelem rendszer telepítése felelősségteljes feladat, mint ahogyan a megfelelő kivitelező cég kiválasztása is. Ne legyen hajlandó Ön sem kompromisszumot kötni, ha jövője a tét. Ha minket választ, úgy biztosan megtérül befektetése!

Cégünk nem csak telepíti a napelem rendszereket. Az első lépésektől számíthat ránk, hiszen már a telepítés és a tervezés előtt is fontos, hogy minden Önben felmerülő kétséget el tudjunk oszlatni.

Közel 4000 elégedett ügyfelünk a biztosíték arra, hogy jól választ, ha bennünket bíz meg napelem rendszer tervezésével és kivitelezésével.

Munkatársaink olyan szakemberek, akik az életüket tették fel arra, hogy napelem rendszerek teljes körű megvalósításával hozzájáruljanak egy tisztább és élhetőbb jövőjű környezetért. A Nap energiája kimeríthetetlen és mindannyiunknak lehetősége nyílt már arra, hogy egymás károsítása nélkül használjunk belőle. A legjobb tulajdonsága pedig az, hogy senkinek nem jut kevesebb, ha mi is használunk belőle. Otthonunk teljes energia ellátását kiválthatjuk vele, de akár csak fűtésrendszer korszerűsítésére is alkalmazhatjuk. 

Miért válasszon minket?

Mert nem vagyunk kompromisszumképesek, ha a minőségről van szó! Ha minket választ, egészen biztos lehet benne, hogy a napelem rendszernek csak az előnyeit élvezheti, a kockázatok bevállalása nélkül. Ahhoz, hogy az Ön befektetése biztosan megtérüljön fontos, hogy megbízható, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó céget bízzon meg, legyen szó a tervezésről, vagy a kivitelezésről. 

Számít a véleménye!

Nem engedjük el a kezét akkor sem, ha elkészült a napelem rendszer, hiszen a közöttünk lévő együttműködés töretlen kell maradjon a jövőben is. Üzleti felfogásunk egyedülálló, miszerint az Önök véleményére és tapasztalataikra is alapozunk. Hiszünk abban, hogy így leszünk képesek hosszú távon a legszínvonalasabb minőségi szolgáltatást nyújtani és ezzel töretlenül az élen maradni a piacon. 

Napelem rendszer kivitelezés
Napelem rendszer kivitelezés

Első osztályú alkatrészek

Kizárólag olyan első osztályú alkatrészekkel dolgozunk, amelyek használatával kompromisszumok nélkül garantálni tudjuk, hogy az Ön napelem rendszere biztosan megtérül. Minden általunk telepített napelem rendszerre 10 év szerelési garanciát vállalunk. Az inverterek közül Solar Edge, SMA, Huawei és Fronius gyártmányokkal dolgozunk melyekre általában 5 év gyári garancia van, azonban ezek kibővíthetők. 

SHARP napelem technológia

Telepítéseink során leggyakrabban a SHARP gyártmányú napelemeket javasoljuk és szereljük. A SHARP 1959 óta foglalkozik napelemek gyártásával melynek megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Japán Nemzeti Űrügynökség is ezeket a napelemeket alkalmazza, de ezen kívül számos helyen találkozhatunk velük. Ezért is vállal kiemelkedően magas garanciát napelemeire, mellyel egyedülálló a piacon. A SHARP napelemek esetében garantált, hogy 25 éven át minimum 80 %-os teljesítménnyel fognak üzemelni.

A megbízhatóság alappillére a garancia

Ezzel tisztában vagyunk mi is. Éppen ezért minden általunk szerelt napelem rendszerre 10 év szerelési garanciát vállalunk. Mivel minőségi alkatrészekkel dolgozunk, így tudjuk, hogy mire vállalunk garanciát. 

Ha a minőség a tét, nem vagyunk alkuképesek, mert hiszünk abban, hogy az elégedett ügyfelek által képes csak egy vállalat megfelelő ütemben fejlődni és talpon maradni. 

Emellett hiszünk abban, hogy a környezet védelme kiemelten fontos. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező komoly szakemberek, akiknek ez a hivatása. Kedvező árainkkal szakszerűen kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy egyre több háztartás alkalmazzon megújuló energiát, ezzel is csökkentve az emberiség lábnyomának súlyát. Hogy gyermekeink egy élhető környezetben tervezhessenek családot. 

Napelem rendszer kivitelezés
Napelem rendszer kivitelezés

Segíthetünk? Ingyenes helyszíni felmérés

Egy ingyenes helyszíni felméréssel leszünk az Ön segítségére. Mire kívánja használni a napelem rendszert? Csak a fűtés energiaigényét, vagy akár otthona teljes ellátását kívánja vele fedezni? Energetikai tanácsadással, tervezéssel és megtérülési számításokkal leszünk az Ön segítségére, ahhoz, hogy minden Önben felmerülő bizonytalanságot eloszlassunk. Fontos, hogy biztonságban érezze magát fontos, hogy teljesen átfogó képet kapjon a lehetőségeiről és az esetleges beruházás megtérüléséről.

Számoljon velünk! 

Úgy tervezzük meg napelem rendszerét, hogy az az ingatlan esztétikai értékére se legyen befolyásoló hatással és a beruházása biztosan megtérüljön. Keressen minket bizalommal!

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.