Minőség és garancia

Csak egy magas színvonalon kivitelezett napelem rendszertől várható el, hogy tényleg megtérüljön a befektetésünk. Azonban ehhez nem elég a profi kivitelező, olyan első osztályú alkatrészek kellenek hozzá, amik ezt lehetővé teszik.

Bármilyen szolgáltatásról is legyen szó, az ember mindig arra törekszik, hogy a minőséget válassza. Azonban legnagyobb igyekezetünk és törekvéseink ellenére is óvatlanul belesétálhatunk olyan vállalkozók csapdájába, akik magas színvonalat ígérnek, ezzel ellenben azonban az első felmerülő problémánál derül ki, hogy az apró-betűs részre hivatkozva milyen gond esetén miért nem áll módjukban garanciát vállalni.

Ha egy cég nem tud minőségi referenciamunkákat felmutatni, akkor valószínűleg még nincs elég tapasztalata és elégedett ügyfelei, vagy pedig korábbi károsultjait próbálja rejtegetni.

Természetesen nem tisztünk pálcát törni mások felett, bőven elég, ha magunkért és a munkánkért mi felelősséget tudunk vállalni. Többnyire azzal van a probléma, hogy olcsóbb gyártmányú alkatrészekkel tervezik meg a napelem rendszert, ami elsőre kedvező árával lehet szimpatikus, viszont ezeknek az elemeknek az élettartama nem teszi lehetővé, hogy a rendszer megtérüljön és ingyen energia használattá alakuljon idővel a beruházás. 

Minőség kompromisszumok nélkül

Mi nem ígérjük azt, hogy a piacon a legolcsóbb napelem rendszert fogjuk Önnek kiépíteni. Bár az áraink rendkívül kedvezőek, azonban elsősorban azt tartjuk szem előtt, hogy a legmagasabb színvonalat képviseljük, méghozzá alku nélkül.

Mi a minőség bizonyítéka?

A minőség első bizonyítéka, hogy mára már majdnem 4000 elégedett ügyfél ajánl minket. Miért? Mert azt a szolgáltatást kapta tőlünk, amire szüksége volt. Mert számításait megtalálta a segítségünkkel. Egy napelem tervezésénél rendkívül fontos, hogy a jövőbe lássunk vele és úgy alakítsuk ki a tervezés során, hogy az a későbbi igényeket is megfelelő mértékben ki tudja elégíteni. Ingyenes felmérésünk segítségével Ön is tisztába teheti a napelem rendszer telepítésével kapcsolatos kérdéseit. Számoljon velünk Ön is!

Napelem telepítés garanciával
Napelem telepítés garanciával

Első osztályú alkatrészek

Első osztályú munkát nem lehetséges másodosztályú (esetleg rosszabb) alapanyagokból, vagy alkatrészekből létrehozni. Cégünk kizárólag a legmegbízhatóbb technológiákat alkalmazza, melyek biztosan garantálják azt, hogy Az Ön befektetése tényleg megtérül a jövőben. Nézzük például az invertert. Inverter nélkül a napelem egy szép fényes felület a házunkra biggyesztve. Az inverter alakítja váltóárammá azt az egyenáramot, melyet a napelem továbbít számára. Ha az inverter nem megbízható minőség, akkor pár éven belül cserélni kell, mellyel talán egy évet is veszthetünk a megtérülési időből. Azért egy év hosszú idő, és akkor szerényen számoltunk. 

Miért a SHARP napelemet ajánljuk?

A SHARP napelemek a világűrben is bizonyítottak már. A piaci viszonylatban egyedülálló módon a SHARP 25 évre garantálja a napelemei 80%-os teljesítményét. Ezzel egyedülálló élettartamot biztosítanak, melyről nekünk is csak pozitív tapasztalataink vannak.

Garancia a biztonság alapja

Természetesen az a vállalat vállal garanciát mind a munkájára, mind a termékeire, aki biztos benne, hogy milyen minőséget képvisel. Cégünk minden napelem rendszer telepítésére 10 év szerelési garanciát vállal. Azért biztosítunk ilyen hosszú garanciaidőt, mert tisztában vagyunk az általunk szerelt elemek magas minőségével és munkánk színvonalával.

Az inverterekre általában 5 év gyári garancia van, azonban ezek kiterjeszthetők. Az általunk használt inverterek működési ideje átlagosan 15 év, azonban magas minőségű gyártmányuk révén ezután sem cserét, hanem csak javítást igényelnek. 

Napelem telepítés garanciával
Napelem telepítés garanciával

Mi kell ahhoz, hogy a napelem megtérüljön?

A napelem megtérüléséhez elengedhetetlen a pontos tervezés. Energetikai szakvélemény nélkül belevágni egy ekkora értékű beruházásba felelőtlenség lenne. Szerencsére mi ebben is tudunk segíteni Önnek. Energetikai tanácsadással segítjük hozzá Önt is ahhoz, hogy a lehető legjobb konstrukciót kialakítva az Ön befektetése egészen biztosan megtérülhessen.

A napelem rendszer elkészülte után is elérhetőek maradunk, sőt. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink véleménye tesz minket méltóvá arra, hogy magunkat a szolgáltatók legmagasabb szintjére sorolhassuk. Ezért elérhetővé tesszük mindenki számára a referenciáinkat, melyek elégedett ügyfeleinkről tanúskodnak.

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.