Miért éri meg a fűtéskorszerűsítés?

Egy elavult fűtés nem egy életbiztosítás, ezzel mindannyian tisztában vagyunk. Pláne, hogy legtöbbször akkor adódik vele gond, mikor kint csikorgó hideg van. Miért várja meg majdnem mindenki, hogy tönkremenjen a fűtésrendszere?

Bizonyára mindannyiunknak ismerős a magas fűtésszámla miatti fejfájás, vagy a hidegben átvacogott téli éjszakák emléke, mikor elromlott a fűtés otthonunkban.

A téli időszakban rendkívül kellemetlen tud lenni, ha elromlik a fűtés és emiatt rokonoknál kell tölteni az éjszakát.

Azonban egy elavult fűtésrendszer nem csak a meghibásodás kockázatát rejti magában, hanem nagyon magas számlákat eredményezhet. Manapság egyre többen választják az elektromos fűtéskorszerűsítés lehetőségét, mert megbízható és takarékos fűtés lehetőségét kínálja. A korszerű berendezéseknek köszönhetően számos lehetőség közül válogathatunk már, melyek szinte mindegyike rendkívül gazdaságos üzemeltetést ígér számunkra. Természetesen ebben nem is tévednek. azonban miért fűtsünk gazdaságosan, ha egyszer ingyen is van erre mód?

Elektromos fűtési lehetőségek

Elektromos fűtési típusok szép számmal akadnak, például infrapanel, elektromos padlófűtés, klímával való fűtés, stb... Mindegyik megoldásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, illetve minden otthon egyéni tulajdonsága általában tálcán kínálja, hogy melyik módszert érdemes nekünk kiválasztani ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk vele biztosítani otthonunk melegét.

Ingyen fűtés?

Az azonban mindegyikben egy stabil közös pont, hogy mivel energiatakarékos rendszerekről van szó, bármelyik ilyen fűtés biztonságosan üzemeltethető napenergiával. A napelemes fűtéskorszerűsítés elérhetővé teszi számunkra az ingyenes fűtés lehetőségét, mely megfontolandó dolog mindannyiunk számára.

Napelemes fűtéskorszerűsítés
Napelemes fűtéskorszerűsítés

Napelemes fűtés?

A korszerű napelemek már szűrt a napfényt is képesek jó aránnyal hasznosítani, emiatt télen is biztonságosan alkalmazhatók. Gondoljunk csak bele, szép is lenne, ha csak nyáron lenne fűtés a lakásunkban. Mivel megbízható megoldást kínálnak erre, így érdemes elgondolkozni a beruházáson, mely pár év alatt képes teljesen megtérülni.

Zöld energiával, a környezetért

Földünk szennyezettsége már a határait feszegeti és ez csak rosszabb lesz. Ha megújuló energiával fűtünk, mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeink számára élhetőbb környezetet teremtsünk. Ezt már a világhatalmak is felismerték, ezért számos támogatási forma vehető igénybe, hogy szerényebb anyagi hátterű családok is hozzájussanak egy ilyen kedvező lehetőséghez, ezáltal minél több háztartás tegyen Földünk jövőjéért.

Napelemes fűtéskorszerűsítés

A napelemes korszerűsítés nem olcsó dolog, ezt mi is tudjuk. Viszont egy fűtésrendszer egyéb technikával való korszerűsítése sem az, mivel csak egy gázfűtés esetében például akár több millió forint is lehet a számla végösszege, amely után a gázszámla nem párolog el, hanem ugyanúgy érkezik havonta, hűségesen.

A napelemrendszer telepítése ugyan egy egyszeri nagyobb beruházást igényel, azonban akár 8 éven belül megtérülhet, melynek eredményeképp akár évtizedekig ingyen fűthetünk ráadásul tiszta és egészséges fűtési formák valamelyikével.

Napelemes fűtéskorszerűsítés
Napelem rendszerek kivitelezése

Napelem rendszerek kivitelezése

Napelem rendszert azonban csak olyan céggel szabad építtetni, akik ebben igazán profik, az olcsó megoldások helyett a minőséget és a színvonalat képviselik. Ha Ön is napelem rendszer telepítését tervezi, akkor a legjobb helyen jár, mivel cégünk szakértői erre tette fel az életüket, amit több ezer elégedett ügyfelünk is garantál. Minden általunk elvégzett telepítésre garanciát vállalunk, munkatársaink igazi szakemberek, ami ezen a területen rendkívül fontos.

Személyre szabott ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy helyszíni felmérés alkalmával egy, az Ön igényeihez alakított, legkedvezőbb árú megoldást tudjunk kínálni Önnek. 

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.