Mennyezet fűtés

Az infrával való fűtés egy rendkívül komfortos technika, mely allergiások számára is kiváló, főleg ha mennyezetre felszerelhető infrapanelekkel oldjuk meg otthonunk fűtését, ráadásul ha napenergiával működik, akkor ingyenes lesz a fűtés.

Ha fűtéskorszerűsítésen törjük a fejünket, számos lehetőség tárul elénk, nem győzzük kapkodni a fejünket egyik-másik irányba. Modern eszközök, technológiák széles köre áll rendelkezésünkre, amikkel hatékonyabbá és hosszú távon olcsóbbá tehetjük otthonunk fűtését. Ezek közül is az elektromos árammal való fűtés egyre nagyobb figyelmet kap, hiszen áramon kívül nem igényel semmilyen más energiaforrást, nem termel égés terméket, füstöt.

Az elektromos fűtések közül is számos opció választható, ezek legnagyobb része infravörös sugarakkal melegíti otthonunkat.

Sokan azonban attól tartanak, hogy az infra készülékek veszélyes sugárzásokat bocsájtanak ki, ezzel kockára téve családunk egészségét, azonban ez megér egy bővebb utánajárást, mert ezek az eszközök kivétel nélkül úgy vannak kialakítva, hogy ezeket az elekrtomágneses hullámokat elnyeljék.

Tegyük a Napot az otthonunkba!

Az infra típusú fűtő berendezésekről érdemes tudni, hogy a Nap is ugyanilyen sugarakkal simogat minket nap mint nap, ezért az egyik legtermészetesebb fűtési forma, amely a korszerű technológiáknak köszönhetően már otthonunkba is beszerelhető. Az infrafűtés rendkívül kellemes hőérzetet ad, mert testünkre és a tárgyakra hamarabb gyakorol hatást, mint a levegőre.

Nincs többé allergiát kiváltó szálló por

Az infrapanelek nem tartalmaznak semmiféle ventilátort, vagy olyan szerkezetet, amely kavarhatná a levegőt a lakásunkban, éppen ezért kiváló fűtési megoldást kínálnak allergiások számára. Működésük közben magas töltésű ionokat állítanak elő, amik természetes légfrissítőként működnek, mivel segítenek csökkenteni a kellemetlen szagokat is.

Mennyezeti infrapanelek
Mennyezeti infrapanelek

Infrafűtés panelekkel

Az infrával való fűtés talán legegyszerűbb módja a panelekkel való fűtés, mivel nem igényelnek semmiféle telepítési eljárást, bontási, vagy komoly beszerelési munkálatokat. Könnyedén felszerelhetők bárhová, falra, de akár mennyezetre is.

Elég megvenni és „örök élet"...

Mivel semmi olyan alkatrészt nem tartalmaznak, amelyek forognak, kopnak, vagy izzanak, ezért rendkívül hosszú időre tervezhetünk velük, ráadásul a későbbiekben sem lesz szükség semmiféle karbantartási munkálatra. 

Mennyezeti infrapanelek

Egyik kedvelt elhelyezési módjuk a mennyezetre való felszerelés, mely rendkívül praktikus. Allergiásoknak is ezt a telepítési módot javasoljuk leginkább, mivel az infrafűtés a fizika törvényeire támaszkodva, a meleg levegő áramlásának kihasználásával forgatja meg szép lassan a lakótérben lévő légtömeget. 

Mennyezetre való szerelés esetében a lehető legkisebb légáramoltatással fűti fel otthonunkat, így annyira minimálisra csökkenti a levegőben található allergének koncentrációját, amely a többi fűtéstípus esetében lehetetlen lenne. 

Mennyezeti infrapanelek
Mennyezeti infrapanelek

Ingyen fűtéssel a Földért, na meg a pénztárcánkért?

Az emberiség mostanában kezdte felismerni, hogy ha nem változtatunk életmódunkon, az rövidesen tönkreteheti Földünket. Ezt már a nagy világhatalmak és azok szövetségei is elismerték, éppen ezért egyre több támogatás érhető el a zöld energiák felhasználására. Napenergiával fűteni ingyen van. Egy egyszeri beruházást ugyan igényel, de ha lehetőségünk van rá, akkor is megéri belevágni, ha saját magunk kell finanszírozzuk, mert pár éven belül megtérül a befektetésünk.

Ha napelem rendszert szeretne, vagy arra kíváncsi, az Ön otthona alkalmas-e annak telepítésére fűtés kiváltás céljából, úgy bizalommal keressen fel minket, mert hiszünk abban, hogy megválaszolhatatlan kérdés nincs, maximum felkészületlen szakember. 

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.