Ajánlatkérés

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Írjon nekünk és mi készséggel válaszolunk!

Ajánlatkérés Ajánlatkérés

Kíváncsi, mit érhet el a napelemekkel? Kérjen árajánlatot most!

Nincs két egyforma napelem rendszer, így az Ön otthona is egyedi tervezést igényel – és ez egyedi költségeket is jelent. Egy rövid telefonos beszélgetés során közösen könnyen meg tudjuk határozni a költségeket.

mekkora fogyasztáshoz kell elegendő energiát biztosítani

milyen méretű rendszerre van szükség, megállapítjuk a

jövőbeni bővítés lehetőségeit, hiszen több évtizedre tervez.

Minden kérdésedre profi szakértőktől származó, személyre szabott válaszokat kapsz, hogy végül biztos alapokon nyugvó döntést tudj hozni. Keress meg minket, és kérj tőlünk árajánlatot, hogy a tervezést már most elkezdhessük!

Kérjük, hogy telefonos elérhetőségét feltétlenül adja meg, hogy egyeztetés céljából elérhessük.

Ne felejtse el megjelölni, hogy mikor kereshetjük. Figyelem! A Pentele Solar Electric Kft. a központi, +36 (25) 748 000 telefonszámról fogja megkeresni.

Telefonon keresne? +36 (25) 748 000

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.